Reservdelar

Vi hjälper dig med serviceartiklar, slitdelar och reservdelar till allt i Söderberg & Haaks lantbrukssortiment Amazone. Delar till din Deutz hjälper vi dig från Moni Worldwides. Har du en maskin eller redskap från Närlant så kan vi hjälpa dig med delar till din maskin/redskap. Det är t ex Agrimaster, Fransgård, McConnell, Murska, Palax, SIP, Thaler och många fler märken. Till din Kubota traktor och Kubota redskap har vi original reservdelar från Nellemann Machinery och Kverneland group. Till Ponsse skogsmaskiner har vi original reservdelar. Vi är servicelämnare för Farmers First där du kan inhandla reservdelar till dom flesta maskiner bland annat Krone. Från HC Petersen har vi originaldelar till din Zetor. Har du en BIGAB eller Farma från Fors MW kan vi hjälpa dig med reservdelar till den. Från Ålö har vi reservdelar till de flesta vanliga frontlastarna på marknaden, både gamla och nya. Från Kramp, Olsson i Ellös och Granit har vi reservdelar till de flesta fabrikat av lantbruksmaskiner och redskap. Kontakta oss på reservdelar så hjälper vi dig!


Hydraulik

Vi kan hjälpa dig att tillverka nya hydraulslangar medan du väntar. Ta gärna med dig den trasiga slangen in så vi kan använda den som mall. Vi har personal med lång erfarenhet inom hydraulik och använder oss av Gates hydraulslang tillsammans med presskopplingar och hylsor av fabrikatet IMM vilket borgar för god kvalitet. Vi har även ett stort sortiment av adaptrar, snabbkopplingar, tätningar och packningssatser till hydraulcylindrar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Smörjmedel

Vi har oljor och liknande från Texaco, OKQ8 och originaloljor till SDF:s traktorer (Deutz-Fahr, Lamborghini, Same och Hurlimann). Vi har även originalolja till Ponsse skogsmaskiner. Är du tveksam kring vad du behöver för olja till din maskin så kan vi hjälpa dig att ta fram vilken av de oljor vi har som är lämplig i ditt fall.

Batterier

Behöver du ett nytt startbatteri? Vi har ett utvalt sortiment av framförallt Varta och Optima batterier på hyllan i butiken men kan på kort varsel skaffa hem andra om det skulle behövas. Vi hjälper dig att ta reda på vilket batteri som passar till din maskin eller så kan du själv gå in på Vartas sida och med hjälp av deras tjänst "Sök batteri" hitta vilket batteri du behöver.

Kontakta reservdelsavdelningen

Behöver du hjälp med att skaffa fram reservdelar, smörjmedel eller kanske få en hydraulslang tillverkad är du välkommen att kontakta oss.